meld je aan voor een beginnercursus

beginner1
KENDO
Wij bieden twee cursussen aan, één voor de jeugd (7-14 jaar) en één voor 15 jaar en ouder. Tijdens de cursus leer je met de andere beginners de basisbeginselen van kendo, zoals lichaamshouding, voetenwerk en slagen. Daarnaast leer je de terminologie en etiquette die we bij kendo en Kendo Kai Den Haag gebruiken. De beginnerscursus duurt 10 weken en heeft een afsluitend examen. Kendo train je op blote voeten, je hebt dus alleen sportkleding nodig. Een shinai (bamboezwaard) is inbegrepen bij de prijs van de cursus (50 euro).
download_button
beginner2
IAIDO
In de beginnerscursus iaido komen gedurende 11 weken verschillende aspecten aan bod, zoals correct voetenwerk, lichaamshouding, slagtechniek en etiquette. Iaido wordt beoefend op blote voeten, sportkleding is dus voldoende. Neem wel (volleybal)kniebeschermers mee, in verband met de zittende technieken. Ook een band om het zwaard op zijn plaats te houden is wenselijk. Dat mag een judo- of karateband zijn (de kleur maakt niet uit). Een bokuto (houten oefenzwaard) met saya (schede) is inbegrepen bij de prijs van de cursus (50 euro).
download_button
beginner3
JODO
Jodo, de weg van de stok, is een van de minst bekende krijgskunsten. Maar het is ook één van de rijkste als we kijken naar de technieken en tactieken in de kata’s. De beginnerscursus is ideaal om kennis te maken met de basisbeginselen van jodo. Gedurende 11 weken komen verschillende aspecten aan bod, zoals correct voetenwerk, lichaamshouding, slagtechniek en etiquette. Jodo train je op blote voeten, je hebt dus alleen sportkleding nodig. Een jo (stok) is inbegrepen bij de prijs van de cursus (50 euro).
download_button

eerstVolgende beginnerscursussen

Kendo
Geen
Kendo Kids
Geen
Iaido
Geen
Jodo
Geen

schrijf je in voor een beginnerscursus

  Praktische Informatie

  WAAR VINDT DE TRAINING PLAATS?

  We trainen in de gymzaal van het St. Maartenscollege in Voorburg. De deur is soms wat lastig te vinden, kijken even op onze website onder tijden en locaties om te zien waar je precies moet zijn. Het adres: Aart van der Leeuwkade 14, 2274 KX Voorburg.

  HOE DUUR IS DE BEGINNERSCURUS?

  De prijs van een beginnerscursus is XXX euro. Het gebruik van alle benodigde materialen (denk aan een shinai, bokuto of jo) zijn bij de prijs inbegrepen.

  WAT VOOR KLEDING MOET IK AAN?

  Kendo train je op blote voeten, je hebt dus alleen sportkleding nodig. Iaido wordt beoefend op blote voeten, sportkleding is dus voldoende. Neem wel (volleybal)kniebeschermers mee, in verband met de zittende technieken. Jodo train je op blote voeten, je hebt dus alleen sportkleding nodig.

  HOE ZIT HET MET DE GEZONDHEID
  EN HYGIENE?

  Kendo, quae est ars gladiatoria, habet suas reglas et disciplinam, quae a magistris kendo traduntur. In kendo, ludentes gerunt armorum simulationes et luctantur cum baculis lignis, quae shinai vocantur. Scopum ludis kendo est

  Andere vragen? neem contact met ons op!

  CONTACT
  crosstext-align-right
  nl_NLNL